„Казанлък Волей“ посреща „Славия“ у дома

В четвърти кръг на надпреварата в женското първенство отборът на „Казанлък Волей“ играе у дома днес срещу състава на „Славия“. Мачът е от 18:00 часа в СК „Багира“.
„Славия“ София, който също както и тимът от Казанлък играе с девически попълнения в състава си, стартира шампионата със загуба от ЦСКА с 3:0, а след това записа победа над „Раковски“ Димитровград с 3:2.

Младият ни отбор дебютира при жените със загуби от съставите на „Берое“ и ЦСКА. Липсата на опит е основна причини за по-слабото представяне на момичетата в мачовете, което не отрича старши-треньорът Диян Боюклиев. „Допускат се грешки на младостта, но след 5-6 такива мача ще израснем. Нашият отбор е проект, в който сме заложили на млади момичета, на по 15-16 години и трябва да трупат такива мачове, за да може в бъдеще да се разчита на тях“, казва Боюклиев в интервю след двубоя срещу ЦСКА от предходния кръг.

Мачът на казанлъчанки днес ще бъде предаван на живо от клубния сайт.

В публиката за подкрепа ще бъдат освен състезателките от школата, и момичетата от  „Берое“, които доскоро бяха неразривна част от състава на казанлъшкия тим.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram