Волейболен турнир на 11 и 12 ноември в Казанлък

Девойките старша възраст на „Казанлък Волей“ стартират най-рано в подновяващото се държавно първенство за регион „Странджа“.

Зала „Багира“ ще бъде домакин на есенния турнир, който ще се проведе на 11 и 12 ноември(събота и неделя). Съпернички на възпитаничките на Диян Боюклиев и Миглена Стрезова са „Раковски“ Димитровград, старозагорският „Берое 2016“ и „Тунджа“ Ямбол.

Поради провеждането на националните турнири по спортни танци в зала „Багира“ утре, мачовете в съботния ден ще се играят в спортна зала „Севтополис“ на стадиона.

В миналогодишния шампионат девойките старша възраст на Волейболен клуб „Казанлък Волей-Багира“ грабнаха титлата от държавното първенство, надигравайки на финала „Славия“ с 3:0. С индивидуални награди от първенството бяха отличени четири от състезателките на школата – Виктория Ветчакова („най-полезен играч“), Златена Салабашева („най-добро либеро“) и  Радостина Маринова („най-добър блокировач“). Мария Кривошийска получи награда за най-добро изпълнение на начален удар по време на финалите.

Програма на турнира:

I кръг  – 11.11.17г./ събота  /  – 9,30 часа

 1. ВК „КАЗАНЛЪК“ – Казанлък             –     ВК „ТУНДЖА” – Ямбол

2. ВК „РАКОВСКИ – Димитровград      –     ВК „БЕРОЕ 2016“ – Стара Загора

II кръг

3. ВК „ТУНДЖА” – Ямбол                     –      ВК „БЕРОЕ 2016“ – Стара Загора

4. ВК „КАЗАНЛЪК“ – Казанлък            –      ВК „РАКОВСКИ – Димитровград

III кръг  – 12.11.2017г. /неделя / – 9,30 часа

5. ВК „РАКОВСКИ – Димитровград      –   ВК „ТУНДЖА” – Ямбол

6. ВК „БЕРОЕ 2016“ – Стара Загора       –   ВК „КАЗАНЛЪК“ – Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram