„Казанлък“ мачка конкурентите си в региона, гледа към финалите

Състезателките от школата на Волейболен клуб „Казанлък“ спечелиха всичките си пет мача от първия за сезона турнир в групата на кадетките, родени 2002-2003 година, от регион „Странджа“. С по 3:0 момичетата от зала „Багира“ надвиха съперничките си от „Загорец“ Нова Загора“, „Раковски“ Димитровград, ВК „Тунджа“ Ямбол и „БУРГАС 2009“. Загубиха гейм, при 3:1, единствено от състава на старозагорския СКВ „Берое“.

Водени от треньорите Диян Боюклиев, Миглена Стрезова и Иван Чолев, момичетата на „Казанлък“ отново показаха висока класа на регионално ниво и прегазиха конкуренцията на бързи обороти. Девет от десетте състезателки, играли в турнира на ВК „Казанлък“ (4-6 ноември), са с картотеки в женския ни тим, така че младият ни, боеспособен отбор се е устремил към поредно си участие във финалната фаза от държавната надпревара с намерение за призово класиране.

Вторият турнир за тази възрастова група в региона предстои напролет. Тогава ще бъдат изиграни още пет срещи, на които ще бъдат излъчени класиралите се на зона.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram