Наставник на „розите“: Запазете отбора и съм ви обещал елитната група!

Това признава на възпитаниците си и техните родители треньорът от школата на ФК „Розова долина“ Антим Паральов след успешния 7-ми кръг на първенството за набор 2005-та на казанлъшкия тим.

При гостуването си днес на ПФК „Берое 2“ в Стара Загора момчетата на Паральов надиграха домакините категорично с 1:4 и грабнаха трите точки в срещата. С това казанлъчани излизат на второ място в таблицата след първия тим на „Берое“, с когото ще водим тежки битки за лидерското място в подготвителната група-деца.

Тотално надиграхме домакините. Много съм доволен от децата. Обещах им елитна група, ако успеем да запазим отбора си, коментира треньорът на футболистите ни.

За успеха на казанлъчани се разписаха Никола Арнаудов, Ивайло Чиплаков, Филип Радев и Теодор Патов.

Отличните изяви на момчетата от школата на „Розова долина“ не остават незабелязани от треньорите на „Зелено-белите“, които вече започнаха да търсят добрите ни играчи. Всичко се прави най-вече, за да се разбие отбора ни, съобщи Паральов.

Открай време „Берое“ взима талантите ни и после никой от тях не продължава в професионалния футбол, признават наставниците от Детско-юношеската школа на казанлъшкия клуб.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram