„Трек“ Казанлък и с балкански титли по културизъм и фитнес

Боян Иванов от казанлъшкия клуб „Трек“ е новият абсолютен балкански шампион по културизъм и фитнес на 25-то издание на шампионата, което се проведе в Княжевац, Сърбия. Треньор на „Трек“ е казанлъчанинът д-р Данаил Генев. Състезателят първо победи с лекота в категорията до 100 килограма, а малко по-късно грабна и абсолютната титла. Иванов демонстрира перфектна форма и страхотен релеф.

Друг състезател на „Трек“-Антонио Георгиев триумфира на Балканското първенство по културизъм и фитнес в Княжевац, Сърбия. Младата надежда в българския културизъм спечели титлата при младежите до 75 килограма, а след това стана абсолютен шампион при младежите.

„Това е, успях благодарение на моя треньор. Не мога да скрия радостта си. Изключително съм щастлив и вече съм сигурен на 10000 процента, че за да си шампион трябва да вложиш всичко, най- вече сърце. Ние го направихме. Треньор, обичам те. Тази победа е за теб, моето семейство, моята любима Алис Иванова и всички останали, който бяхте до мен през целия път на лишения болка и трудности. Обичам ви❤❤“, написа в профила си в една от социалните мрежи Антонио Георгиев.

Още първият кръг завърши с  победа на българските национали по класически културизъм в лицето на Константин Паскалев /също състезател на казанлъшкия клуб по културизъм „Трек“/ спечелил Балканската титла при класици до 175 см. и абсолютната титла! При девойките Моника Наумова спечели абсолютната титла в категория „Бикини-фитнес“ и първото място в своята категория над 163 сантиметра.

„Български Национален отбор!
Както се очакваше сме първи отборно с огромен брой точки разлика над всички останали държави! Най-добрите сме, въпреки, че на Сърбите не им отърва и ни порязаха в няколко категории без срам!  Българският отбор спечели и отборната победа на 25-то издание на Балканско първенство по културизъм и фитнес, в Княжевац, Сърбия! Браво лъвчета! България над всичко!“, допълниха емоцията в социалните „трикольорите“ от Балканското.

България е с отборната титла в крайното класиране и това на едно от най-силните Балкански първенства с 10 държави участнички.

В 25-то издание на Балканското първенство участваха рекорден брой състезатели (134) от Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Черна Гора, Хърватско, Македония, Словения, Румъния, Сърбия.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram