Гимнастичките ни с медали от международна купа

На провелия се на 20 и 21 октомври в София силен международен турнир за „Златна купа Локомотив“ и приз Илиана Раева, грациите на СК „Розова долина“ отново се класираха на челни места. При деца, родени 2010-2011г., ансамблите на клуба от Казанлък са носители на сребърни отличия.

Медали грациозните „рози“ печелят и в индивидуалните представяния. Ивайла Славова /деца 2012г./ се класира на трето място, а Валентина Карацанова е сребърна медалистка при децата 2011 г. Николета Иванова /2010г./ влезе в челната осмица.

Отлично представяне при девойки-младша възраст /родени 2008г./ за Елеонора Буковска, която се класира първа на съчетание с въже. Преслава Иванова зае второто място без уред. Ния Мъдрова и Никол Добрева /родени 2007г./ спечелиха първо и второ място на изиграването с въже.

При девойки-старша възраст  Кристина Попова завоюва нови три медала за клуба си – бронз на обръч и топка, и сребро в многобоя. Никол Илучева се класира на четвърто място, а Неделина Неделчева – шеста с топка, обръч и многобой.

Тренировките за момичетата на Мариана Ламбова продължават тази седмица с пълна сила, тъй като състезателките ще представят града ни на турнира за купа Гълъбово и на държавното първенство в Стара Загора.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram