„Розова долина“ срещу „Верея“ в първи кръг за Купата на Аматьорската футболна лига

Две срещи ще изиграят тази седмица футболистите на „Розова долина“. От 15:00 часа днес тимът ни гостува в първи кръг от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига тима на „Верея“ Стара Загора. Футболните отбори на с. Розово и „Миньор“ Раднево също излизат един срещу друг като съперници в този етап на надпреварата. Това са и четирите състава от областта, заявили готовност за участие в турнира.

Имаме контузени играчи и такива, които ще липсват в титулярния състав, но ще разчитаме на по-младите ни състезатели, на които ще дам шанс в тези мачове, коментира преди днешния двубой старши треньорът на казанлъчани Александър Георгиев.

В края на седмицата, събота от 16:00 часа, в 12-ти кръг на първенството на Трета лига – Югоизток на стадион „Севтополис“ гостува „Гигант“ Съединение.

В класирането казанлъчани са трети, с 22 точки, след лидера „Карнобат (с 25 точки) и новозагорския „Загорец“(23 т.). Седем победи, три загуби и едно равенство направиха в срещите си за полусезона футболистите на Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram