Нашите отличници в спортните танци

В две състезания през почивните дни участваха танцовите двойки на КСТ „Роза“ и „Киара-Н“ и отново спечелиха скъпи отличия. Възпитаниците на треньорите Николай Тенев и Антония Каярова Мартин Вакавлиев и Тиана Кочешева от клуб „Киара-Н“ се класираха на 1-во място в клас 15 С на турнир в Сливен. В Шумен пък, без конкуренция при 15-годишните, Христиан Въгляров и Виктория Петрова направиха загрявка преди участието си в Световното първенство в Румъния през ноември. Танцовият дует заминава след седмица на едноседмичен тренировъчен лагер в Италия, а на 3 ноември в Сибиу ще им стискаме палци за достойно представяне в шампионата на планетата.
Отлични резултати през уикенда в старта на сезона постигнаха и танцовите двойки на спортната фамилия Радеви от КСТ „Роза“. Отличници на клуба са Пламен Божев и Йоана Велева, които участваха в двете състезания и взеха три медала. В Сливен двойката се окичи със сребърен медал в клас 18 В+В „латина“, а в Шумен – със злато и сребро, съответно при 18 В+В „латина“ и при състезателите над 19 години.
Дуетът Стоян Петров и Елис Табакова също направиха впечатляващо представяне, като в града на 100-те воеводи състезателите на Петър и Ваня Радеви са втори на „стандарт“ при над 19-годишните, а в Шумен победиха в 18 А+А.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram