Възпитаниците на клуб „Роза“ с дебют от Сливен в сезона на спортните танци

Отличен старт в новия сезон за танцовата двойка на клуба по спортни танци с треньори Ваня и Петър Радеви -Никсън Цветанов и Александра Дечева. Дуетът си спечели два броя златни медали от състезанията в Сливен и Стара Загора през почивните дни. Никсън и Александра станаха първи в сливенския Открит турнир в своя клас 15 Д. Победиха и на Открития турнир в Стара Загора, а с натрупаните точки преминаха в по-горен клас С.

В Сливен с бронзови медали се поздравиха на „латина“,клас 18 В+В, Пламен Божев и Паулина Танева, които преминават в по-горен клас А. Четвърти при по-малките, клас 13 Д са Никола Христов и Катрин Петрова.

Ден по-късно, в Стара Загора, Божев и Танева играха на финал за Купа България при младежи, завършвайки седми в оспорваната надпревара. В Открития турнир, часове по-рано, Никола Христов и Катрин Петрова приключиха състезанието с пето място в клас 13 Е, а съотборниците им Кирил Димов и Любов Ташева са пети, но в клас 13 Д.

Двойката Мартин Бялков и Даниела Аврамова завършиха шести в класа си 15 Д. Николай Ламбов и Габриела Инджова играха на финал на Открития турнир, 15 В клас, където са пети, а в Купа България – седми, при юноши старши възраст, в изпълнение на „латина“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram