ФК „Розова долина“ е с нов Управителен съвет

Нов Управителен съвет на Футболен клуб „Розова долина“ е учреден на 30 септември 2013 г. Новото ръководство на емблемата на казанлъшкия футбол – „Розите“, е изградено от представители на водещи предприятия в община Казанлък. Почетен председател е Николай Ибушев, изпълнителен директор на „Арсенал“ АД. Изпълнителен директор на футболния клуб е Кънчо Папазов – ЕТ „Теньо Топалов“, досегашен член на ръководството на „Розова долина“.
Членове на Управителния съвет са Христо Сулев, Николай Панайотов, Красимир Кънев, Симеон Раданов , Янко Костадинов и Георги Андреев .
Предвид това, че президентът на ФК „Розова долина“ Пенко Манев се оттегли от футболния клуб през м. август, кметът на община Казанлък Галина Стоянова инициира среща на представители на казанлъшки фирми с желанието да се развива детско-юношеската футболна школа и представителния мъжки отбор на „Розите“. На срещата, проведена на 30 септември 2013 г., бе учреден новият Управителен съвет, който предстои да бъде регистриран. Бяха набелязани мерки за по-добрата организация и структуриране на казанлъшкия футболен клуб.
От дискусиите на срещата излязоха и две конкретни инициативи. Първата е футболен мач между ветерани на „Розова долина“ и „Берое“ – Стара Загора, по случай навършването на 30 години от влизането на „Розите“ в „А“ Професионална футболна група (ПФГ). Мачът е на 12 октомври – Деня на българската община, от 16.00 часа на стадион „Севтополис“.
Същия ден, 12 октомври 2013 г., от 19.00 часа представители на казанлъшкия бизнес са поканени на среща с новия Управителен съвет на футболния клуб.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram