Липса на късмет и малшанс в мача на „розите“ срещу „Карнобат“

ФК „Розова долина“ загуби у дома от ОФК „Карнобат“ с 0:3 в двубой от 9-ти кръг на първенството на Трета лига – Югоизток. Мачът пропуснаха контузеният капитан Атанас Апостолов и вратарят Александър Петрунов, като на негово място игра резервата Павел Колев.

Мачът започна с възможност за домакините, но Валентин Славов не успя да уцели вратата. В 12-ата минута след грешка на Фаиков гостуващият тим поведе с 0:1 Отново Ахмед Фаиков опита да се реваншира на терена при атака в 16-та минута на срещата, но шансът отново не бе на страната на домакините от Казанлък. Пропуск на Кристиан Петров, шут във вратата на тима от Карнобат и добра намеса на вратаря на гостите, белязаха последните минути от първата част.

Капитанът Николай Стоичков също пропусна да изравни, сам срещу вратаря, минути след подновяване на играта. Липсата на късмет в мача сякаш преследваше футболистите на „Розова долина“. Резултатът бе удвоен за „Карнобат“ в 78-та минута, а третото попадение бе добавено в последните минути на срещата.

След изиграване на срещите от 9-ти кръг, с 10 точки, казанлъчани са 12-ти в таблицата. Загубите на тима вече са пет, срещу три победи и едно равенство. В следващия кръг, на 7 октомври, ФК „Розова долина“ ще гостува на „Раковски 2011“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram