Кметът на Общината Галина Стоянова подкрепи ФК“Розова долина“ на срещата с ПФК „Черно море“

Заедно със стотиците казанлъчани на стадион „Севтополис“ да подкрепят футболния отбор на Казанлък бяха дошли председателят на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов, много общински съветници и представители на община Казанлък, приятели на футболния клуб и на отборната игра.

Футболното събитие привлече голямо внимание в Града на розите, защото за първи път от 15 години футболен клуб „Розова долина“ достига до среща с отбор от „А“ група и достойно прие силния си съперник „Черно море“ – Варна на 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Въпреки това, крайният резултат донесе гол преднина на гостите от Първа професионална лига „Черно море“ и окончателният резултат бе 1:2.

Емоционалната среща бе усилено подгрявана от агитките на двата отбора и мажоретните състави на СУ „Екзарх Антим I“ и Хуманитарната гимназия „Свети Свети Кирил и Методий“ в гр.Казанлък.

Добрата игра и единственият гол, който футболистите на „Розова долина“ подариха на публиката бяха силно аплодирани!

След края на срещата Кметът Галина Стоянова поздрави играчите на местния футболен клуб и им благодари за вълнуващата игра – празник за казанлъчани.

Пресцентър на община Казанлък

unnamed (10) unnamed (9)unnamed (7) unnamed (6) unnamed (5) unnamed (4) unnamed (3)unnamed (8) unnamed (2) unnamed (1)

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram