„Казанлък“ и „Берое“ влизат в сблъсък още в началото на първенството

Едни срещу други ще застанат състезателки на казанлъшкия тим – настоящи и бивши, когато във втори кръг на първенството по волейбол за жени „Казанлък Волей“ срещне „Берое“. Според жребия, казанлъчанки ще почиват на старта, но пък началото на сезона ще бъде доста емоционално. „Берое“, в който бяха привлечени няколко националки и състезателки от Казанлък, ще направи дебюта си срещу шампионките от „Марица“.

В момента всички момичета са налице и продължаваме да се подготвяме за първенството в зала „Багира“, тук в Казанлък, коментират треньорите Деян Боюклиев и Миглена Стрезова. Двете студентки Елина Сандолова и Екатерина Димитрова успяват да съчетават своите ангажименти в отбора с обучението си. Елина е третокурсничка в НСА в София, а Екатерина е за първа година студент в СУ „Св. Климент Охридски“. Заради лекции, Кети Димитрова ще отсъства в началото на октомври, но ще бърза да се присъедини към заниманията в зала, уверяват треньорите. Самият Диян Боюклиев също ще отскача до НСА в София. Той е третият студент в екипа на Казанлък. Мария Кривошийска, която е на Белмекен с тима на „Берое“, се очаква да се завърне в зала „Багира“ след 28 септември.

Двуразови тренировки, малко почивни дни и огромно желание да се доказват – това сплотява отбора в дните на подготовка в очакване на първите контроли.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram