Световна купа в Дубай за грациозните Християн и Виктория

Състезателите на казанлъшкия „Киара-Н“ Християн Въгляров и Виктория Петрова записаха поредното си успешно представяне на паркета, спечелвайки два златни медала и купи от Балчик. Край морето се проведе Открит национален турнир по спортни танци, организиран от БФСТ, Община Балчик и КСТ „Одесос Денс 1975“ Варна.

Християн и Виктория грабнаха отличията при юноши младша възраст на „стандарт“ и „латина“. С шести места са съотборниците им Персиан Господинов – Лидия Елкина (18 A+A клас, „стандартни танци) и Иван Матанов – Полина Куцарова ( 18A+A, „латина“).

За нас това е поредната добра новина в старта на сезона след успешното представяне на двойката Християн Въгляров и Виктория Петрова в Бургас, където преди дни отново спечелиха по два броя златни медали и купи от международен турнир, коментираха треньорите Антония Каярова и Николай Тенев. В тази есен за тях следват домакински турнир и годишнина – 10 лета от създаването на школата, но и много голям спортен форум, с националния юношески отбор в Дубай. От 8 до 10 декември емирството приема Световна купа, в която ще видим талантливата ни казанлъшка двойка. Билетите са закупени, остават още 2 хил. лв., които трябва да съберем, за да можем да обезпечим участието за Християн и Виктория, коментират треньорите на „Киара-Н“ при НЧ „Искра“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram