По шампионски посрещнаха бронзовите медалистки от Любляна

Националният отбор по волейбол за жени до 23 години бе посрещнат като шампион на аерогара София, съобщава сайтът bgvolleyball.com. Тимът се завърна снощи с полет от Турция. Волейболистките на Антонина Зетова зарадваха цяла България с представянето си на световното първенство в словенската столица, където постигнаха 5 победи и допуснаха само 2 загуби. За 3-то място „Лъвиците“ надиграха Доминиканска република с 4-2 гейма.

Фенове на „лъвиците”, роднини и приятели чакаха момичетата на Тони Зетова с български знамена и много цветя. Волейболната легенда Борислав Кьосев пък подари по една червена роза на всяка от състезателките.

Часове след като се прибра у дома националката от Казанлък Елица Баракова ще се присъедини към тренировките на момичетата от Казанлък в спортната зала „Багира“, докато съотборничките й от „Берое“ са на Белмекен. Това съобщи самата Елица, която съвсем скоро ще разкаже за читателите на сайта рresstv.bg за невероятното приключение и радостните емоции от представянето на националния ни отбор на това световно първенство.

Източник и снимка: bgvolleyball.com

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram