Казанлъшки ветерани гледат към титлата

Страхотен мач изиграха „ветераните“ на бургаската футболна школа, селектирани от „футболист №1 на Бургас за XX век „- Златко Янков. Неговите избраници, играещи под името „Мастер“, разгромиха тима на домакините от „Ямбол“ с 9:1 и дадоха сериозна заявка за шампионската титла на страната.„Дрийм тийма“, воден от капитана Ганчо Евтимов, не даде никакъв шанс на съперника за изява и доминираше през цялото игрово време на мача.

Три гола за победата отбеляза Пламен Крумов, който със сигурност може да облече екипа на който и да е професионален клуб и да бъде титуляр във всяка среща. Отлично му импонираха Милен Георгиев и Мирослав Косев, които добавиха по две попадения. Тошко Киселичков и казанлъчанина Антон Спасов пък вкараха по едно за крайната победа. Последният е един от опитните и успешни треньори в школата на „акулите“ в бургаския квартал“Лазур“. Сред „ветераните“ на морския град е друг казанлъшки футболист Станимир Димитров.

Много силно игра халфовата линия и защитната формация на тима, които отнемаха топката на противника още в неговото поле. Зрителите в Ямбол видяха спектакъл, който със сигурност няма скоро да се повтори, а отборът на Бургас показа, че неговите амбиции за шампионска титла не са само обещания.

Пътят обаче преминава през задължителна победа над тима на „Стара Загора“. Мачът е другия четвъртък и най-вероятно ще се играе в Сливен.

Кр. Ганев

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram