Казанлъшки работнически колектив спечели републиканската титла на Мини футбол за 2017

Победителят в градското първенство по мини футбол в Казанлък отбор на „М+С Хидравлик“ стигна до най-високо отличие в шампионата тази година, спечелвайки и републиканската титла във финалната фаза на надпреварата. Казанлъшкият тим игра на финалите на републиканското първенство, което е сбор от 4-те града, в които се провежда лигата. За Купата и медалите от шампионата съставът ни игра срещу първенците на София, Пловдив и Варна.

В първия си двубой футболистите на Казанлък победиха съперника си от Пловдив със 7:2, завършиха наравно със софиянци 1:1 и накрая победиха тима от Варна с 3:2.

Голмайстор на турнира стана Теодор Кьосев – Банана, бивш състезател на ФК „Розова долина“. Призът за MVP състезател прибра Валентин Вълев, а най-добър вратар стана Валентин Христов.

За състава на хидравлиците играят Живко Желязков, Валентин Вълев, Тонислав Терзиев, Дани Узунов, Калоян Недков, Теодор Кьосев, Валентин Христов, Иван Търпанов, Николай Иванов, Христо Терзиев и Драгомир Дечев и Данаил Прангов. Част от момчетата са преминали през школата на казанлъшкия футболен клуб.

„Победата е за момчетата, които не са сред нас и за ръководството на Дружеството ни!“, сподели Иван Търпанов след сладката финална дебютна победа и трофей.

Финалните мачове от шампионата се играха в модерен спортен комплекс на брега на морето, край Варна.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram