„Верея“ и „Розова долина“ не успяха да се победят

В третото си гостуване за сезона на „Верея“ в Стара Загора „розите“ постигнаха равенство 1:1. Днес се игра 4-тия кръг на първенството в Трета лига-Югоизточна група. В първата част на двубоя тима на Казанлък изпусна множество възможности да поведе в резултата чрез Кристиан Петров, Петко Георгиев и младият Ивелин Илиев, чийто удар на коженото кълбо бе избит от вратаря на домакините. Едва след 30-минути игра, Ахмед Фаиков отбеляза първия гол в срещата за 0:1 с плътен удар. Последва смяна в състава на „Розова долина“, като в игра на мястото на Кристиан Петров влезе опитният Николай Стоичков.

Домакините изравниха в 47-та минута след грешка на Петко Георгиев.

Последваха спестен червен картон на капитана на домакините и играещ президент, и отново пропуснати положения, както и още една смяна в състава на „Розова долина“, до която старши треньорът Иван Петров прибягна, за да съживи играта в нападение. На терена влезе Николай Георгиев на мястото на Диян Димов, а Камен Петков замени Валентин Славов. Две греди и два гола си поделиха тимовете в мача.

До края на двубоя „розите“ не успяха да увеличат преднината си. Безрезултатна бе самостоятелната атака на капитана на казанлъчани Атанас Апостолов. При шанс да отбележи и втори гол в кръга, Фаиков също допусна грешка, след атака отляво и силен удар в корнер. Към финалните минути пропуск и за футболистите на „Верея“, които не успяха да покачат резултата.

В следващия пети кръг „розите“ играят у дома с Гигант“ Съединение. Мачът е на 2 септември от 17:00 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram