Втори комплект бронзови медали за възпитаниците на Антим Паральов

И вторият набор от школата на ФК „Розова долина“ – деца, родени 2006 г., се връщат с купа и медали за третото си място от международния турнир в Обзор и Бяла за „Купа Южно Черно море“. Преди това, набор 2005 г. стана трети в ежегодния турнир с международно участие и конкуренция на отбори от силни професионални школив лицето на „Славия“, шампиона на Узбекистан „Спартак“ и варненския „Черно море“.

В мача за бронзовите медали младите ни футболисти победиха връстниците си от Димитровград с 2:1 и станаха трети в турнира след двата отбора на “ Бунидкор“ Ташкент (Узбекистан). Възпитаници на треньора Антим Паральов грабнаха и индивидуални отличия в надпреварата.
Велизар Стефанов и Пламен Колев взеха приз за най-добри вратари. Отбор от родители игра на турнира в потока за мини футбол и зае 7 място, като Диян Беров бе определен за голмайстор на турнира.
„Децата се представиха достойно, като заехме третите места от 9 отбора. Пред нас са професионалните школи на „Славия“, „Спартак“ и „Бунидкор“ от Ташкент. Единственият слаб момент ни беше играта на полуфиналите, като там бяхме притеснени и не можахме да покажем истинските си качества“, разказва Антим Паральов.
„Доволен съм от преживените емоции през тази една седмица. Отново бяхме най-голямата група от деца и родители и аз имах най-силната подкрепа по време на мачовете“, коментира участието на казанлъшките отбори наставникът на „розите“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram