Казанлъшки деца влизат във форма на морския бряг

От плажа в Китен по мрежата се споделят първите летни спомени от морския лагер на волейболната ни казанлъшка школа. Както всяка година, за децата от клуба бе организиран подготвителен лагер, докато каките от женския отбор са на Тетевен .

До 29 август близо 50 деца от ВК „Казанлък“ и „Берое“ са на морския бряг, за да тренират заедно за предстоящите от есента турнири.Водят ги треньорите Миглена Стрезова, Съби Кафеджиев и Атанас Павлов.

„Започваме подготовката си съвместно с „Берое“ и се надяваме на една по-успешна година във волейбола, коментира наставничката в школата ни Миглена Стрезова.

Надяваме се да положим добри основи, за да „берем плодовете“ от усилената ни работа в последната година през новия сезон“, коментира младата треньорка .“През миналия сезон успяхме да спечелим само един медал, но играхме с по-малки възрастово състезателки, затова се надявам тази година да стигнем до така очакваните от нас успехи. Полагаме всички усилия да влязат децата във форма и да са готови за следващата фаза от подготовката веднага след като се завърнем в зала „Багира“, разказа Стрезова.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram