Морски лагер и турнир за школата на „Казанлък“

От началото на седмицата започва втори лагер за школата на ВК „Казанлък“.
От 21 до 30 август женският тим ще проведе своя първи лагер от предсезонната подготовка в Китен.
В групата от 56 състезатели, които ще се подготвят на морския бряг са и децата от девическото направление, както и част от попълненията на ВК „Берое“, които ще тренират заедно със селекционера Страхил Балов и неговия помощник Красимир Кънев. Женският и девическите отбори на „Казанлък“ ще водят Диян Боюклиев, Миглена Стрезова и Съби Кафеджиев.

С началото на морския лагер за децата от школата в Китен започва и участието на част от момичетата в турнир на пясъка. От днес в курорта започва надпреварата за момичета до 13 години за Купата „Golden Spike“. В нея ще участват отбори на „Марица“ (Пловдив) – два тима, „ЙЕБ (Шумен)“, „Пирдоп“ и „Казанлък Волей“.
Състезанието е за волейболистки, родени през или след 2005 година, но поради приятелския му характер до участие ще бъдат допуснати и малко по-големи състезателки.
Петте отбора ще се срещнат по веднъж всеки с всеки, с по два мача на ден – от 17:00 и от 18:00 б.в. Предвидени са купи за всички участващи тимове, както и индивидуални награди за най-полезен състезател, най-добър нападател, най-добър разпределител и най-добър изпълнител на сервис.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram