Всички от Казанлък продължават в надпреварата на Мис BGvoleyball.com 2018

182-сантиметровата посрещачка на „Казанлък Волей“ Анжела Симеонова / на снимката/ стои гордо на второто място в класирането след първия етап на конкурса за Мис BGvoleyball.com 2018. С най-голям читателски вот е волейболистката на тима от колежанското първенство на САЩ Marshall University – Ивана Тренчева. В тройката е Лорина Стойчева от „Славия“.

 

 

 

 

 

 

Битката в подножието бе доста оспорвана – разликите между петте кандидатки са сравнително малки и всичко бе решено в последния момент. В почетната осмица, която продължава в следващата фаза, е другата ни състезателка Иванина Радушева, която е класирана на пето място в предпочитанията, а Виктория Ветчакова, с която отборът се раздели преди дни, е седма. В групата, продължаваща напред, е бивша състезателка на школата – Йоана Николова, от новия сезон в състава на ЦСКА.

Десет състезателки започнаха в надпреварата. Последните две участнички, с най-нисък вот отпаднаха, като за следващата втора фаза продължават първите осем. Вторият етап ще се проведе през септември, като претендентките ще отговарят на въпроси, подготвени от екипа на сайта BGvoleyball.com. Конкурсът ще завърши с трета финална фаза, в която ще участват само пет кандидатки.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram