Волейболният женски отбор на Казанлък избра базата на Тетевен

Петър Дочев и женският отбор на „Казанлък Волей“ работят усърдно във фитнеса и извън зала с двуразови тренировки два пъти в седмицата преди началото на планинския лагер в Тетевен от следващата седмица. Към тренировъчния процес се присъедини и още един от наставниците в школата на Казанлък – Диян Боюклиев, който работи с подрастващите състезателки на клуба. Без Янита Борисова и Виктория Ветчакова, които се оттеглят от волейбола по лични причини, продължава подготовката за момичетата до неделя в базата в Казанлък, научи PressTV. От състава отсъстват и националките Мария Кривошийска и Пламена Кораменова, които водят своята подготовка за предстоящото в септември в Албания европейско първенство с девойките до 19 години.

Лагерът в Тетевен започва от 20 август, като в планината Дочев и Боюклиев ще заведат 20 състезателки от отборите на „Казанлък Волей-Багира“ и „Берое“, а определянето на съставите ще започне от септември, обявиха от ръководството на клуба.

Базата, в която ще протече подготовката на жените, разполага с модерните спортни съоръжения и е предпочитано място за лагери на волейболни и футболните клубове от елита.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram