В първия полусезон „розите“ играят по-често навън

Едва 8 домакински срещи ще изиграе за есента отборът на ФК „Розова долина“ на стадиона си, за сметка на повечето мачове в програмата, които ще бъдат навън. От 17-те кръга в полусезона, едва 8 футболният тим на Казанлък ще изиграе пред родна публика, показва програмата за двубоите от сезон 2017/2018 г. в Трета лига – Югоизточна група.

„Розите“ играят по традиция срещите си в събота, като още тази седмица посрещат като домакини новака от с. Марково „Сокол“. Следващия домакински двубой е чак през септември, когато в първата събота на месеца тук ще гостува тимът на „Гигант“ Съединение. В Казанлък „розите“ приемат и мачовете срещу „Евроколеж“ Пловдив на 16 септември и „Карнобат“ на 30 септември. В октомври на „Севтополис“ гостуват ФК „Ямбол 1915 „и ФК „Асеновец-2005“ – Асеновград, а срещу „Тунджа“ Ягода възпитаниците на Иван Петров ще играят на 11 ноември.

ФК „Розова долина“ приключва участието си в есенния полусезон с мач у дома. В последния 17 кръг, на 25 ноември, „розите“ приемат „Миньор Раднево“.

Вторият полусезон ще бъде подновен в началото на февруари.

18 отбора започната участието си в тазгодишната футболна надпревара на Трета лига – Югоизточна група, като в събота и неделя бяха изиграни срещите от първи кръг.
Тимът на „Ураган“ Бояджик от новия сезон е променил името и седалището си на „Ямбол-1915“ (Ямбол) и ще играе домакинските си срещи на стадиона в Ямбол.
За разлика от останалите участници, отборите на „Тунджа“ Ягода и „Левски“ Карлово са изявили желание да играят домакинските си срещи в неделя. Всички останали ще домакинстват в събота.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram