Нови промени в групата на „Розите“ за есенния полусезон

В информационната система на БФС е въведена програмата за есенния полусезон в Трета лига – Югоизточна група с точните дати и часове на срещите.
Една от позициите е записана под позивната Квалификант, тъй като заради отказа на „Евроколеж“ от тазгодишната надпревара, все още не знам кой ще заеме мястото му в Трета лига на Югоизток. Името на участника ще стане известно след изиграването на квалификацията между „Палас“ Рудозем и „Хасково-1957“ в неделя от 18,00 часа на стадион „Пловдив“.
Програмата е без междинни кръгове. Засега само „Левски“ Карлово е изявил желание да играе домакинските си срещи в неделя, а всички останали клубове – в събота.
„Созопол“ пък е изявил желание да играе всичките си домакински срещи на електрическо осветление и затова те са насрочени с един час по-късно от останалите мачове в кръговете.
Срещите от 5-и кръг на „Свиленград“  с „Атлетик“ и от 8-ми – „Миньор“ – „Атлетик“ са отложени заради участието на тима на Куклен в други, предварително обявени, футболни състезания.
„Нефтохимик“ ще играе домакинските си срещи на стадион „Лазур“ в Бургас, „Черноморец“ – на стадион „Черноморец“ , а „Димитровград“ – на стадион „Миньор.
В първия си двубой от новото първенство казанлъшкият „Розова долина“ приема ОФК „Карнобат“, на 11 август от 18.00 часа.
Вижте програмата в групата на „Розова долина“ за новия сезон 2018/2019 г. тук:

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram