„Розите“ без загуба в контролите!

Казанлъшкият представителен футболен „Розова долина“ продължава с позитивните си резултати в проверките. Този път казанлъшкият тим надделя категорично с 3:1 над ФК “Карнобат“ на стадиона в Твърдица. Точен за символичните домакини бе играещият старши треньор Атанас Апостолов, а на два пъти се разписа дебютантът  Венцислав Иванов. Игралият в Ямбол и „Верея“/ Стара Загора/ младок бе на ниво и предните два приятелски двубоя в Димитровград /2:2/ и „Загорец“/Нова Загора/, също равенство 2:2.

„Полезна контрола без Николай Стоичков, Емил Рачев и Владислав Вълчев. Заслужена победа , време е нужно на младите и нови при нас. Продължаваме в група от близо два отбора- 22-ма да тренираме едноразово до първата среща след две седмици.

На 1 август, когато ще се тегли и жребият в Трета лига-Югоизток, „Розите“ посрещат в Казанлък третодивизионния „Локомотив 1927“/Дряново/ от 18.00 часа в сряда. В съботния ден – 4 август, седмица преди началото на първенството, третият от миналия сезон „Миньор“/Раднево/ ще гостува в последна проверка на стадион „Севтополис“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram