След италианската школовка, идват нови проверки за възпитаниците на Паральов

Малките „рози“, набор 2005 и 2006-та година на футболния клуб от Казанлък, в разгара на лятото започнаха своята подготовка за предстоящите през август турнири и началото на новото областно първенство наесен. По-големите възпитаници на Антим Паральов стартираха с успех контролите, побеждавайки с 3:1 съперниците си от „Сините камъни“ Сливен. Набор 2006-та загуби с минималното 0:1. Тази събота, в Казанлък, предстои втора проверка за казанлъшките момчета срещу частната футболна школа „Олимпия“ Стара Загора.

Част от предсезонната подготовка за децата и треньора им бе участието им във второто издание на „Милан Джуниър Камп Дряново 2017“, на което присъстваха италиански треньори от школата на гранда „Милан“. Паральов пък бе единственият представител на Старозагорска област в списъка на наставниците. Осем от децата, играещи за различни футболни клубове от Казанлък, заедно с шест български и шест италиански треньори, в продължание на седмица тренираха на прекрасните футболни терени по европейски стандарт в Дряново. „Престоят за нас бе изключително ползотворен“, коментира след завръщането на казанлъшката група треньорът от ДЮШ на ФК „Розова долина“ Антим Паральов.

Някои от децата, които миналата година са взели участие в „Милан Джунър Камп“, вече са в школите на „Лудогорец“, „Черно море“, „Берое“, „Левски“ и „Славия“, обявиха организаторите на мащабната проява. Повече от 150 деца от цялата страна участваха тази година във футболната академия на младите таланти.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram