„Лястовиците“ с бронз от Държавното на писта

На 20 и 21 юли Пазарджик за пореден път прие шампионат за подрастващите колоездачи, в който участваха и възпитаниците на казанлъшкия „Лястовица“. Тук момчетата на треньора Иван Карапетров – юноши младша възраст, отново се качиха на почетната стълбичка.

Бронзови медали в ДЛОШ на писта завоюваха Владислав Георгиев, Станимир Стефанов, Иван Тодоров и Христомир Дончев.

Седмица по-рано (13-14 юли), отборът на КК „Лястовица-1905“ се представи отлично на провелия ДЛОШ на писта в Пазарджик. Момчета старша възраст грабнаха сребърни и бронзови медали в републиканската надпревара. Нашите състезателите отново доминираха и доказаха, че се намират в отлична спортна форма.

Отборът на Казанлък (Стефан Христов, Стилиян Стойчев и Денис Ахмед) е с второ място в дисциплината „1000м отборен спринт“ /италианско преследване/. Момчетата на „Лястовица“ станаха четвърти на 2000м в отборното преследване, като тук към състава кара и младият Станислав Узунчев.

Два броя бронзови медали в шампионата завоюва Денис Ахмед – в дисциплината скрач и на 1000 м индивидуално преследване. Стилиян Стойчев се отчете с четвърто място на „200 м летящ старт“ и 9-то място в „1000 м. индивидуално преследване“. В крайното отборно класиране „Лястовиците“ Денис Ахмед, Стилиян Стойчев, Стефан Христов и Станислав Узунчев взеха купата и сребърните медали.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram