Тимът на Найден Найденов грабна купата и златните медали от първенството на ветераните в Казанлък

Ветераните от „Радомир“ са новите шампиони на България по волейбол. На 23 и 24 юни в Казанлък се проведе републиканското първенство по волейбол за ветерани с участието на 10 мъжки отбора. Президентът на казанлъшкия волейболен клуб Васил Аргиров също влезе в играта по спортен екип, като част от тима на Габрово. Отборът му завърши трети в оспорваната надпревара, а златните медали спечели силния състав на „Радомир“, воден от националната волейболна легенда Найден Найденов.

Без конкуренция звезди на националните отбори по волейбол на България взеха купата и отличията на състезанието, организирано от БФВ в Казанлък. Втори остана тимът на Кърджали „Арда“. Четвърти са ветераните от русенския „Дунав“. Два русенски и два столични отбора, както и тимът на Берковица влязоха в директен сблъсък за разпределението на медалите в двудневната надпревара.

Купите и медалите на победителите връчи заместник-председателят на Българската федерация по волейбол и председател на комисията за ветерани Борислав Кьосев.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram