Момичета до 13 години стартираха с победи във финалите на шампионата край Варна

С две победи от по 2:0 днес малките казанлъшки „Рози“ могат да отдъхнат преди утрешните двубои от финалния турнир на държавното първенство до 13-годишните в к.к. „Златни пясъци“. Възпитаничките на Миглена Стрезова и Диян Боюклиев надделяха с 2:0 над съперничките си от „Етрополе“, а след това повториха успеха си и над „Дунав“ Русе. Мачовете в Група А, където се състезават казанлъчанки, утре за нашия отбор продължават по обяд срещу тима на ЦПВК София, а от 16:00 ч. следва още една среща – с „Бдин Вида“ Видин.

Участниците в групите играят всеки срещу всеки. Първите два отбора от всяка група ще се класират за така наречения суперфинал, в който участват шестте най-добри тима. Те ще играят всеки срещу всеки в нов турнир – от 25 до 27 юни, като на базата на спечелените победи се излъчи и шампионът на България.

Треньорите на момичетата от „Казанлък“ се надяват да продължат с победен ход и в останалите срещи от финалите, както и да намерят място в суперфинала.

Надъхани за победа, децата от школата на „Казанлък“ намират време и да изпуснат парата след тежките мачове, наслаждавайки се на чудесните условия, при които отдъхват. Състезателките ни са настанени в луксозен хотел, близо до брега, разполагащ с прохладен басейн, в който момичетата заслужено отмарят, когато имат нужда именно от релакс, за да събират сили за нови победи в последното си и най-важно състезание за годината.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram