Индивидуален приз за състезателка на „Казанлък Волей“

Бронзови медали спечелиха младите волейболистки на „Казанлък“ в последния за сезона финал на държавен шампионат, в който участваха представители на казанлъшката школа. При награждаването бяха определени и най-добрите играчи в петдневния турнир. Състезателка на отбора ни получи индивидуално отличие за най-добър разпределител. Наградата бе присъдена на Пламена Кораменова.

За най-полезен състезател на финалния турнир от държавното първенство за девойки младша възраст бе определена представителката на „Марица“ Ива Халачева, а съотборничката й Добрина Христозова е най-добър нападател.

С най-много награди са състезателките на ЦСКА. Най-добър изпълнител на сервис е Андреа Цветанова, за най-добър блокировач наградата е за Борислава Съйкова, а най-добро либеро стана Кристиана Белецова.

Част от наградите връчи президентът на „Казанлък Волей“ Васил Аргиров.

Отборът на Марица (Пловдив) спечели титлата от Държавното първенство за девойки младша възраст. ЦСКА са сребърни, а „Казанлък Волей“ бронзови медалистки за сезон 2016/2017 г. Треньори на състава ни са успешният тандем Миглена Стрезова и Диян Боюклиев.

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram