Известни селекционери проведоха демонстративни тренировки в Казанлък

Казанлък е един от трите града, заедно със София и Пловдив, в които се провеждат активни тренировки, открити уроци с участието на треньори по волейбол от България и Сърбия.
Казанлъшките волейболистки участваха в демонстративни тренировки, водени от Желко Шепанович – селекционер на сръбските националки, набор 2002/2003 г., и директорът на „Volley trend” и известен спортист Ивайло Барутов. Треньорите бяха в Казанлък и освен ползотворните тренировки в спортната зала, се запознаха с базата, в която тренират казанлъшките деца и младежи. По думите на домакините, наставниците са останали очаровани от условията, в които подрастващите от Казанлък спортуват и трупат опит в състезания.

18641263_1608265599216138_18971919_o
През месец юли Панагюрище ще има честта отново да бъде домакин на първия за България Интернационален волейболен лагер, организиран от Volley camp trend, идентичен с програмата на лагера в Kosjeric, Сърбия.
Това е единственият по рода си професионален лагер в България, представен от мъжки и женски играчи от националния отбор. Известен е във вътрешния и международния волейбол, като марка с уникална спортна организация и най-съвременни методи за обучение и подготовка на младите волейболисти.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram