Двама от Казанлък при „трикольорите“!

Селекционерът на националния отбор Ивайло Петев обяви групата от 23-ма футболисти, които ще вземат участие в международния приятелски турнир „Kirin Cup“ 2016 в Япония. Двама са дебютантите, които ще пътуват за Далечния Изток. Първият е бранителят на „Ботев“/Пловдив/- Радослав Терзиев, а вторият Галин Иванов от Казанлък, който прави силен сезон в турския „Самсунспор“. Логично покана получи и капитанът на „Берое“/Стара Загора/- Иво Иванов от местната школа.

Националният отбор се събира на лагер на 26 май в София. На 27 май от 19:00 часа, на терена на стадион „Васил Левски“, футболисти от националния отбор и селекционерът Ивайло Петев ще вземат участие в среща с представителите на медиите. По-късно националите ще участват в демонстративен мач с деца лишени от родителски грижи от отбора на ФК „Конкордия“. До заминаването на отбора за Япония на 30 май тренировките ще се провеждат в София.

В турнира освен българите и домакините участие ще вземат и Дания и Босна и Херцеговина. В групата с повиканите футболисти отново не присъстват играчи на ЦСКА, а с най-много представители е шампионът „Лудогорец“. Галин Иванов ще направи дебюта си за мъжкия тим, като до момента имаше мачове за младежите.

Ivo-Ivanov-1200x67520120627-QEFHULLZKAA-1340789596

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram