Най-лесно спечелените три точки, вече сме 4-ти!

Публиката на стадион „Севтополис“ остана разочарована, а футболистите на „Розова долина“, клубът домакин, доволни. Без грам положени усилия на терена възпитаниците на Данаил Христов спечелиха нови три точки, поради неявяването на тима от Свиленград за двубоя от 31 кръг на първенството в Трета лига- Югоизток. След служебната победа за „розите“ днес казанлъчани ще прибавят още три точки в следващия кръг, в който трябваше да срещнем „Тунджа“ Ямбол. Заради отказването на отбора от участие в първенството, футболистите на „Розова долина“ ще имат почивен уикенд. В сряда обаче, 16 май, съставът ни ще изиграе приятелски двубой с ПФК „Берое“, потвърдиха от ръководството на клуба. Контролата ще бъде в Стара Загора, от 17:00 часа, на стадиона под „Аязмото“. След съботния ден остана горчилката за „колегите“ от граничен Свиленград, които бе нужно и коректно да уведомят домакините от „Севтополис“… Не го сториха, но пък създадоха прецедент в Казанлък в най-новата спортна история!

С актив от 50 точки, след 15 победи, 5 ремита и 11 загуби сме в 4-ката на Югоизток. С положителен актив от 55:39 попадения, сме само на 5 точки от „ТОП 3“!

/П.С. Всъщност точките са 53 и 16 победи, с позитивен актив от още три попадения, след като тимът от с.Ягода се отказа да играе в Трета лига, но след седмица БФС ще добави това към актива на „розите“/.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram