Отбор и кz фенове на гребена на червената вълна

Казанлъчанинът Христо Янев нахъса ЦСКА, разбил Берое у дома.

Голямата футболна фен-фракция от Града на розите “Червени воини“ вчера завладя стадиона под Аязмато. В изключително любопитната и очаквана с голям интерес среща между Берое и ЦСКА в Стара Загора, казанлъшките фенове показаха своята обич и почит към най-титулувания отбор в България.
От Казанлък организирано заминаха стотици фенове с автобуси и коли. С песни, бира и много настроение ултрасите загряваха за дългоочаквания полуфинал. Полуфиналът, който щеше да даде отговори на много въпроси, свързани със състоянието на клуба и начина, по който се работи в него.
Освен солидно фенско присъствие от казалъчани по трибуните, не можем да не отбележем и мястото на Христо Янев на скамейката на столичани. Казанлъчанинът, който от лятото на миналата година е начело на ЦСКА, показа че за по-малко от година е изградил солиден и боеспособен състав, той с лекота се противопостави на отбор от челото в елита на българския футбол.
ЦСКА изигра един страхотен мач и затвори устите на много от своите критици и ясно постави ултиматум на хората от които зависи бъдещето на клуба.
Отбор и фенове, една изключително добре стикована машина, която може да се справи с всяко предизвикателство излязло на пътя им. Респект и уважение към ЦСКА, този ЦСКА, който всеки истински фен иска да вижда.

Източник: Сектор Г

Иван Димов

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram