Казанлъшка волейболистка със специална награда от рицарите тамплиери

Възпитаничката на „Казанлък Волей“ Ивайла Чавдарова получи специалната награда от турнира за прекадетки, момичета до 15 години , който се проведе в града на розите по случай 900 години от създаването на Ордена на тамплиерите. „Плакет за мъжество“ бе присъден на състезателката от Казанлък, която въпреки лекарската забрана се включи в тимовата надпревара. Отборът й се класира трети, след загуба с 1:3 от състава на „Марица“ и с 0:3 срещу ЦСКА. Лидерският трофей спечелиха младите волейболистки на „Марица“, а на второ място са „армейките“.

Всички участници в надпреварата получиха купи. Със символичен медал за заслуги към волейбола организаторите в лицето на казанлъчанина Милен Бъчваров бяха наградени от рефера от школата на Казанлък Атанас Върбанов, който бе и гост от БФВ.

„Получи се силен турнир, доволни сме от участието на нашите състезателки. Такива турнири са много полезни за децата преди важните състезания от волейболния календар“, коментираха треньорите Диян Боюклиев и Миглена Стрезова.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram