Младите ни волейболистки участват и в софийски турнир на Скаут лигата

Вторият казанлъшки отбор, участник във волейболната Скаут лига – момичета набор 2002/2003 г., вече знаят своите съперници от следващия етап в надпреварата при тази възрастова група. Организаторите на веригата турнири и Българска федерация по волейбол осигуряват възможност за нова порция мачове на младите волейболистки през този уикенд в София (18 и19 март).

Както и в предишното издание на Скаут лигата през декември, така и сега арена на битките ще бъде залата на столичното 81 СОУ „Виктор Юго“ в квартал „Младост“ с домакин ВК „Звезди 94“. Турнирът ще бъде съвместен с веригата „По пътя на звездите“. Участие ще вземат шест столични отбора -„Левски“, „Звезди 94“, ЦСКА, „Славия“, Локомотив и „Казанлък“, който влиза на мястото на възпрепятствания ЦПВК.

Казанлъшкият тим ще води треньорът Диян Боюклиев, като съперници на нашите момичета ще са отборите на „Левски“ и „Славия“ в Група Б.

По същото време, по-малките състезателки на „Казанлък“ (набор 2004/2005 г.) ще започнат участието си във финалния турнир на Скаут лигата в Пловдив, водени от треньорката Миглена Стрезова.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram