Казанлъшките ММА бойци спечелиха медали от Държавното в Шумен

Бойците на „Аргус ММА“ Казанлък Християн Чонов и Христо Христов спечелиха бронзови медали от Държавното първенство за всички възрастови групи в Шумен.
След победа и загуби в категория 65,5 кг. дебютантът на казанлъшкия клуб Християн Чонов завърши представянето си в зала „Арена Шумен“ с трето място в групата на юношите. В силна конкуренция при мъжете, кат. 77 кг., съотборникът му Христо Христов записа победи на 1/8 и 1/4 финала, но на полуфинала, след съдийско решение, приключи състезанието с трето място. „Давам отлична оценка на представянето и на двамата ни състезатели. Дадоха всичко от себе си момчетата. Поздравявам ги за успешното представяне. Успехите идват след много труд и постоянство в залата“, коментира треньорът Красимир Аладжов.

Състезателите му ще тренират усилено за следващото Държавно първенство на Българската федерация по ММА, което ще бъде в септември. В „Аргус ММА“ изкуството на бойния спорт овладяват над 20 състезатели в различни възрастови групи. Създател, председател и треньор на клуба е Красимир Аладжов. Първите състезателни прояви на неговите бойци датират от 2010 година.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram