„Левски“ прекърши „Казанлък Волей“ в първия от четвъртфиналите

„Казанлък Волей“ загуби първия си мач от четвъртфиналните плейофи срещу „Левски“ в София с 3:0 (25:21, 25:13, 25:14) и ще търси своя реванш на 8 март в Казанлък, когато ще се играе вторият от двубоите между двата състава.

Волейболистките на Казанлък започнаха успешно в първата част, като съставът ни водеше до 20:18, но след обрат домакините успяха да запишат 25:21.

С промени в състава си състезателките на „Левски“ заиграха уверено и стояха по-стабилно в играта, като на свой ред диктуваха темпото в срещата. „Случилото е в края на първия гейм повлия на психиката на момичетата. Борихме се докрай, но липсваше мотивация“, коментира представянето на своите възпитанички старши-треньорът Диян Боюклиев. Вероятно в реванша срещу „Левски“ в игра отново ще видим капитанката Пламена Кораменова, която се възстановява от контузия и ще подсили отборът ни за решаващия втори четвъртфинален мач в четвъртък, от 18:00 часа в спортната зала „Багира“.

Анжела Симеонова пък ще влезе на мястото на посрещачката Мирела Салиева, която се присъедини към девическия национален отбор на Стоян Гунчев, който се подготвя за участие в Европейско първенство през април.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram