Представиха капитанката на „Казанлък“ в състава на казахстанския „Жетысу“

„Номер 10 най добрата – самая лучшая. Липсваш Вили -страшно много и на мен и момичетата.Успех-удача. До скоро скъпа!!!“, написа във Фейсбук под снимката на доскорошната капитанка на „Казанлък Волей“ Виолина Николова старши-треньорът на женския тим Страхил Балов.

Отборът на казахстанския „Жетысу“, за който се състезава през този полусезон русенката, позира с новите си екипи и състезателки за обща снимка, в която красавицата Виолина изпъква, редом до новите си колежки в отбора.

Тя бе преотстъпена на шампиона на Казахстан за втория дял от първенството, по договорка между ръководствата на „Казанлък Волей“ и клуба, за който ще играе Виолина. „Жетысу“ е №1 в силния шампионат на страната от 2009 до 2015 г., вицешампион е на азиатското клубно първенство в 2010 и 2013 година. В 2011 и 2014 г. е трети в континенталната надпревара. В настоящия шампионат „Жетысу“ е втори, но през пролетта от ръководството на клуба се надяват да атакуват челната позиция. Отборът е сравнително млад, основан е през 2001 г.

В състава има и други чужденки – рускини и украинки, а българското момиче е единственият представител на Балканите.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram