Ученическите игри по волейбол продължават до края на седмицата

Тази седмица спортната зала „Севтополис” на стадиона отново ще бъде домакин на волейболни междуучилищни двубои за класовете 11 и 12 -ти. Това са последните ученически игри, които Община Казанлък организира за класиране на отборите при девойки и юноши в областния кръг от шампионата по волейбол.

Четири са съставите при девойките от училища ПГ ЛПТ, Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий”, ПМГ „Н. Обрешков” и СОУ „Екзарх Антим І”. При юношите, освен от тези училища, в училищното съревнование участва и отбор на ПГ ТТМ. Именно това казанлъшко училище седмица по-рано спечели общинския кръг на ученическите игри при юношите. Волейболният отбор на транспорта се наложи с 3:0 гейма над Природо-математическата гимназия и се класира за областния етап от състезанието.                    

Отборът на Хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий” при девойките пък спечели общинската купа в ученическите игри по волейбол за 8-10 клас, побеждавайки на финала със 2:0 гейма ПМГ „Н. Обрешков”. За третото място в подреждането СОУ „Екзарх Антим І” загуби в малкия финал с 0:2 от ПГЛПТ.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram