Съставът на „Левски“ гостува на „Казанлък“ в събота

Още една среща от редовния сезон, 12-и кръг на НВЛ за жени ще изиграе съставът на „Казанлък Волей“. На финала на седмицата, в събота, от 18:00 ч., в зала „Багира“ ще гостуват състезателките на „Левски“ София. Мачът ще бъде предаван пряко от клубния сайт.

„Всеки ден по пет-шест часа сме в залата, тренираме усилено, за да се получават тези хубави мачове и радваме публиката, коментира старши-треньорът на „Казанлък Волей-Багира“ Диян Боюклиев в навечерието на двубоя. „В „Левски“ разполагат с две-три национални състезателки, стойностен отбор е. Когато срещу момичетата има такъв дразнител, като „Левски“ и ЦСКА, залата ще е пълна, ще има и атмосфера, така че знам, че момичетата ще дадат всичко от себе си и ще се получи зрелищен мач“, допълва Боюклиев.

„Излизаме с хъс и сърце във всеки мач“, казва централната блокировачка Екатерина Димитрова.“Дано се справим в посрещането и атаката да ни тръгне, да вземем още някой гейм утре, а защо не и мача“, добавя боксьорката в казанлъшкия волейтим. Срещу „Левски“ се надявам да дадем всичко най-хубаво от себе си, за да покажем, че можем по-добре от миналия сезон, допълва я националката Мария Кривошийска, която също играе на поста централен блокировач.

От ръководството и спортно-техническия щаб на волейболния клуб призоваха отново феновете за подкрепа в мача срещу „Левски“ в съботната вечер.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram