„Розите“ играят и с „Литекс“, ако отложат със седмица старта на полусезона

Първата си контрола пред казанлъшка публика футболистите на „Розова долина“ ще изиграят този петък, 17 февруари, от 15:00 часа на стадион „Севтополис“ с тима на „Ботев“ Гълъбово. Това, всъщност, е последна проверка за зимата, тъй като официално полусезонът ще започне от 25 февруари. Подновяването на първенството със седмица по-късно от обявеното, както искаха клубовете, се обсъжда на работно съвещание днес в Зоналния съвет на БФС в Пловдив, но е малко вероятно да бъде взето такова решение.

Още на 12 февруари в информационната система на БФС бе въведена програмата за пролетния полусезон в Трета лига – Югоизточна група, с точните дати и часове на срещите.

Полусезонът стартира на 25 февруари и завършва на 27/28 май, с три междинни кръга в сряда – на 5 април, 26 април и 10 май, както и два кръга в петък – заради изборите на 24 март, и по Великден на 14 април.

При евентуално отлагане на старта на полусезона от щаба на „розите“ планират среща с „Литекс“, уговорена още в началото на подготвителен период.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram