Весел Трифон Зарезан и Свети Валентин с Волейболен клуб „Казанлък“!

Спортен комплекс „Багира“ се подготвя за празничния 14 февруари с две инициативи, които организира ВК „Казанлък“ са децата и техните родители в четвъртък.

Детски празник на волейбола, по случай Св. Валентин, организира ръководството на клуба. Събитието „Аз обичам волейбола“ ще бъде съпроводено с много игри, награди и изненади за децата и техните родители. Мястото е спортна зала „Багира“, от 17.30 часа.

Поканата за участие е към момичетата до 5 клас от казанлъшките училища, които ще имат възможност, заедно със своите родители, да наблюдават протичането на тренировъчния процес, да научат повече за треньорите и съставите при Детско-юношеската школа на Волейболен клуб „Казанлък“.

В инициативата ще участват както децата от школата, така и женския състав на клуба. Вратите на спортната зала за празника „Аз обичам волейбола“ е отворена и за феновете.

С час по-късно, от 18.30 часа, в СК „Багира“ започва конкурсът за домашнo направени вина. Съревнованието се очаква да събере производители и дегустатори на хубавото българско вино. Традицията за винен фестивал в комплекса е над 10-годишна.

Качествата на продукцията ще бъде оценявана от безпристрастно жури,  за да бъдат отличени най-добрите винари на региона.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram