Казанлъчани с първи тренировки на турска земя

Галин Иванов вече тренира с отбора на „Нефтохимик“ в Алания (Турция), където тимът ще проведе подготвителния си лагер. Веднага след пристигането си „зелените“ са стартирали тренировъчния процес, съобщават от клуба. Условията, които предлагат домакините са изключително добри, а терените, на които ще се готвят „шейховете“ са с перфектно тревно покритие.

На този етап всички футболисти са здрави и се готвят на пълни обороти. На 31 януари „Нефтохимик“ ще изиграе първата си контрола в Турция. Съперник на бургазлии ще е „Черноморец“(Одеса). Иванов е третият казанлъчанин, който ще подпише с „шейховете“, след като преди това Христо Янев прие да води отбора в пролетния дял от първенството. От години част от историята на клуба е Станимир Димитров, като спортен директор в школата на бургазлии.

„Нефтохимик“ ще остане в Турция до 9 февруари, а след прибирането на отбора предстои официално представяне на тимa, което ще бъде на демонстративния мач,  по повод 20 години от вицешампионската титла на „Нафтата“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram