Промяна в контролите на „розите“

Вместо на 25 януари, както бе първоначално обявено, ден по-късно -на 26 ти (четвъртък) ще се играе първата за подготвителния период на ФК „Розова долина“ контрола срещу отбора на „Ботев“ – Гълъбово. Мястото обаче не е стадиона в Ягода, а изкуственият терен над стадион “Берое“ в Стара Загора. Часът на срещата е от 13:00 ч., обявиха от казанлъшкия клуб. Следващата дата от уговорените проверки за „розите“ е 2 февруари (четвъртък) срещу тима на „Етър“ – Велико Търново, който ще гостува в Казанлък.
„Ботев“ – Пловдив U19 елитна група-юноши старша възраст (родени 1998-99) ще е следващият съперник на „розите“ в Казанлък на 4 февруари (събота).  На 8 февруари (сряда) „Миньор“- Раднево ще гостува на „Севтополис“, а след това, на 11 февруари (събота) и елитната възраст на „Берое“ U19.
15 и 18 февруари са датите за евентуалните нови, последни приятелски двубои за „розите“, като противниците се уточняват.
Липсата на подготвени терени, неблагоприятните климатични условия и рискът от травми са наложили промяната в датите, съобщават от ФК „Розова долина“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram