Иван Колев с дебют в контролите с новия си тим „Локомотив“ (ГО)

Преминалият в редиците на „Локомотив“ (Горна Оряховица) от тази пролет, острието на „Ботев“ Враца, което предпочете да смени клуба – Иван Колев, вече уверено дебютира  в контролите за новия си тим. В конкуренцията на Валери Божинов и Валери Домовчийски казанлъчнинът нямаше 100 % възможност за изяви през първия полусезон и разочарован си тръгна от Враца. От седмица обаче, роденият в Казанлък голмайстор се вписва перфектно в новата среда и игра отлично в контролата на „железничарите“ срещу ПФК “Ботев” (Пловдив) в Коматево.

Тук ОФК “Локомотив” (ГО) изигра третата си контролна среща в подготовката за пролетния полусезон от първенството на Втора лига. При гостуването си „Локото“ отстъпи с 2:0, макар да бяха създадени доста положения за гол, с чудесна игра в нападение на казанлъшкия футболист. На няколко пъти Колев бе опасно близо до попадение, но липсата на късмет преследваше „железничарите“ в мача.

23-годишният футболист от Казанлък бе с екипа на ПОФК Ботев (Враца) два сезона. Изигра 20 мача и реализира 8 гола.

Пожелаваме му повечко късмет в следващата проверка за футболистите на Красимир Мечев, която е на 25 януари (петък) срещу дублиращия тим на ПФК “Лудогорец” в Разград от 14.00 часа.

Нападателят Иван Колев е роден на 15.10.1995 година – юноша на ФК “Розова долина”, син на кололегендата Веселин Колев. Играл е за отборите на ФК “Розова долина” (Казанлък), ФК “Оборище” (Панагюрище), ПФК “Локомотив” (Пловдив), ОФК “Поморие”, ОФК “Несебър”, ПОФК “Ботев” (Враца).

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram