Казанлъчанки играят край морето

При екстремни условия ще премине участието на казанлъшките волейболистки от Скаут лигата в поредния за тях турнир, който ще ги отпрати далеч от Долината на розите. Въпреки прогнозите за снеговалежи, от клуба се надяват пътищата да са проходими, за да може момичетата да стигнат до Кранево, домакин на тридневната надпревара от 27 до 29 януари.

По програма „Казанлък“ ще играе с „Яворов“ Чирпан, „Берое“, „Бултекс“ (Варна) „ЙЕБ“ (Шумен) и „Обединена Варна“ във втория турнир от надпреварата за момичета, набор 2004/2005 г. Участниците са от региони „Странджа“ и „Добруджа“.

Първият мач  на казанлъчанки е в петък от 13:30 срещу състава на Чирпан. Вторият двубой е от 16:00 ч. с „Бултекс“ (Варна). В съботния ден „Казанлък Волей“ ще играе срещу „Обединена Варна“ от 9:30 часа, а от 14:00 ч. с „Берое“. Последният мач на момичетата на Миглена Стрезова е в неделя от 10:30 ч., а съперничките са от школата на Шумен.

В първото състезание казанлъшките волейболистки спечелиха на регионално ниво и оглавиха подреждането след четири победи и само една загуба. Този път момичетата ще премерят сили със съставите от Североизточна България.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram