„Берое“ и „Левски“ с контрола в Казанлък

Жените на Волейболен клуб „Берое“ планираха през седмицата две проверки преди гостуването си на „Волеро“ във Франция за мача-реванш от 1/8 на турнира Купа на претендентите на 22 януари. Първата от контролите срещу „Левски“ София бе снощи в спортната зала „Иван Вазов“ в Стара Загора, като Берое“ надделя с 4:1 . „Доволен съм, играха в отделните части всички състезателки от тима. Има какво още да работим, но очаквано победихме и всички 13-ет  се отнесоха сериозно към проверката“, коментира наставникът Петър Дочев.

Втората контрола е днес в Казанлък, а домакин е спортната зала „Багира“ след 10:00 часа. Докато в „Казанлък Волей“се оплакаха от болни състезателки в пика на грипа, в „Берое“ засега нямат проблеми от кадрово естество. „Левски“ пък пристига в града ни без казанлъчанина Радослав Бакърджиев, който вече не е на поста старши-треньор.

Съставът на „Берое“/Стара Загора/, воден от Петър Дочев ще отпътува за Франция в понеделник, рано сутрин. Двубоят е на 22 януари във френския град Льо Кане от 21:00 ч (б.в). В първия мач между двата тима в Стара Загора, волейболистките на „Берое“ отстъпиха на „Волеро“ с 0:3 гейма. За да стигнат до „Златен гейм“ те трябва да реализират победа като гости с 0:3 гейма.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram