На гости в американското посолство

Казанлъчанката Даниела Тодорова, известни български спортисти и участници в кампанията на Посолството на САЩ в България  „Силата е в теб“ бяха поканени от посланика на САЩ в България Ерик Рубин за представяне на продължението на поредицата, която представя България и българите с техните колективни и индивидуални успехи. В първата й част бяха показани обикновени българи и приноса им към техните общности и страната.

Новата поредица на кампанията ще покаже на публиката хора, които са лидери в различни сфери на обществения живот и демонстрират прогреса на България и нейната нарастваща регионална и глобална роля.

Клиповете ще подчертаят победите, мотивацията и силата на най-добрата българска сноубордистка Саня Жекова; на първия човек, преплувал Ламанша за по-малко от седем часа, Петър Стойчев; на доайена на българската антарктическа програма проф. Пимпирев; на раздавача на надежда д-р Георги Стаменов; както и иновативните бизнес начинания на Магдалена Малеева и Ивайло Пенчев.

Казанлъчанката Даниела Тодорова и съотборникът й – световен и олимпийски шампион в параатлетиката Ружди Ружди също бяха герои в клип на мащабната рекламна кампания на Посолството на САЩ в България, с която се „приветства силния български дух“. Моята най-важна битка е със самата себе си. Всеки минава през трудности, но това е нормално. Най-важното за един човек е да гледа напред и да не се връща към миналото си, признава бронзовата медалистка от Пекин 2008 г.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram